<h1>Tegnestuemiljø</h1>
<h1>Tegnestuemiljø</h1>
 

Såvel nyuddannede som de mere erfarne medarbejdere er i det daglige beskæftiget med mange forskellige ingeniørdiscipliner og projekteringsgenrer. Den brede berøringsflade til forskelligartede opgavetyper resulterer i en afvekslende arbejdsuge med mange spændende udfordringer både på tegnestuen og ude i marken. Arbejdet foregår i et moderne kontormiljø, og det kollegiale sammenhold er godt og bliver jævnligt plejet af sociale arrangementer.  Der en god sportsånd i firmaet, og vi har et team, hvor faglig stolthed og humor præger dagen i et kreativt og afslappet arbejdsmiljø.

”Sportsånden”  i firmaet udmønter sig også i rent fysiske udfoldelser, idet vi fast deltager i City-løbet i København i foråret og i 5x5 km stafetløbet i Fælledparken i efteråret med efterfølgende bespisning. Herudover har vi en årlig skovtur i sommerhalvåret, hvor der udover god mad og drikke er indeholdt en eller anden form for fysik aktivitet og samvær (golf, bowling, kanotur, skattejagt m.v.).

Som supplement til de fast arrangementer arrangeres der jævnligt uforpligtende sammenkomster for dem der har lyst. Det kan være alt fra hyggelige grillaftener med eksempelvis pokerspil til go-kart løb eller en tur på skøjter i København. Internt på tegnestuen bliver bordfodboldspillet ivrigt anvendt til at stresse af med i pauserne.